Seekord pikka juttu ei tee, täna on rõhk hoopis piltidel!
Siit võib leida erinevad etapid tooršokolaadi tegemisest. Kui see kõik on Sinu
jaoks midagi uut, siis tooršokolaadist ja selle kodus tegemisest olen korra
juba kirjutanud, vaata SIIT.
Kui eelmises postituses mainisin ära, et paljud
tooršokolaadifännid rikastavad oma šokolaade ka erinevate nn supertoitudega,
siis tänasel šokolaaditeol kasutasin ka mina nii goji marju kui
klorella-pulbrit.
Vahepeal olen muidugi korduvalt šokolaadi teinud ja
katsetanud, ka olen endale päris šokolaaditahvli vormi ostnud ja olen sellega
päris rahul!
RETSEPT
50 g kakaovõid
45 g kakaopulbrit
2 tl mett
veidi goji marju
veidi klorellapulbrit (umbes 1-2 tl)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar