Lehed

09 september 2015

Tšillid purgis!

Kevadel said seemnest tšillid kasvama pandud ning kogu suvi kasvas mu aknalaual viis tšillitaime. Suve lõpupoole said väikesed tšillid valmis. Vaatamata nende väikesele suurusele tuli neid ikkagi nii palju, et ei osanud nendega korraga kohe midagi peale hakata. Niisiis saidki tšillid purki pandud, et aasta ringi oleks võimalus vürtsikaid toite valmistada.


Hoidise tegemisel retsepti ei kasutanud, panin kokku tomateid, tšillisid, veidike sibulat ja küüslauku ning mett, soola ja ürte. Kuumutasin kõik pannil läbi ja paningi purki. Tulemuseks väga-väga kontsentreeritud tšillihoidised. Ilmselt võib piisata kastme või muu taolise vürtsitamiseks 1 tl hoidisest.





Kuidas teie tšillisid kasutate või kuidas hoidistanud olete?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar